Американски диетолози изброиха пет храни, които е важно да добавите към

...
Американски диетолози изброиха пет храни, които е важно да добавите към
Коментари Харесай

Диетолози посочиха пет важни храни за отслабване

Американски диетолози изброиха пет храни, които е значимо да добавите към диетата си, в случай че желаете да отслабнете, написа БГНЕС, базирайки се на Eat This, Not That!.

Боровинки

Диетологът Лиза Янг счита, че в хладилника на човек, който желае да отслабне, би трябвало да има боровинки. Те имат ниско наличие на калории и високо наличие на фибри, което ви оказва помощ да се чувствате сити, споделя тя. Янг предлага да купувате плода свеж или замразен.

Можете да го ядете независимо или да го добавите към кисело мляко. А в случай че желаете да усетите усет на къс, стоплете боровинките в микровълновата, поучава диетоложката.

Овесени ядки

Друг незаместим артикул са овесените ядки. „ Овесената каша е здравословна и засищаща закуска, която лишава единствено няколко минути за подготвяне. Тя съдържа фибри, които ще ви оказват помощ да се почувствате сити “, твърди Янг.

Орехи

„ Орехите са необикновено засищащи, с помощта на комбинацията от протеини, фибри и здравословни мазнини “, споделя диетоложката Лорън Манакър. Този артикул съдържа здравословни омега-3 мастни киселини, които освен оказват помощ при намаляване, само че и имат позитивен резултат върху здравето на сърцето.

Замразени зеленчуци

Лиза Янг също по този начин посъветва да се запасите с разнородни замразени зеленчуци. Според нея те ще ви оказват помощ да отслабнете, тъй като са нискокалорични, богати на фибри и антиоксиданти.

Сьомга

В умозаключение, Манакър предлага прибавяне на богата на омега-3 сьомга към диетата. „ Включването на сьомга или друга мазна риба в диетата два пъти седмично може да помогне на хората да отслабнат, в случай че е част от цялостна уравновесена и здравословна диета “, изясни тя.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР